pénztári adminisztráció
vissza a főoldalra
Szolgáltatásaink
pénztári adminisztráció
Nyilvántartási szolgáltatásunk a jogszabályi követelményeknek való maradéktalan megfelelés mellett számos olyan többletlehetőséget biztosít megbízóinknak, amelyeknek köszönhetően a pénztár hatáskörébe tartozó feladatok ellátását megkönnyítik.
Számviteli nyilvántartások
A pénztári menedzsment az üzletpolitikai döntések meghozatalához információigényt támaszt a nyilvántartóval szemben. Megközelítésünk szerint a felmerülő információigény kielégítésének legjobb módja, ha azt a megbízó a szolgáltatójára való ráutaltság nélkül érheti el. Mi biztosítjuk ezt a függetlenséget Önnek a legjobb döntések meghozatalához.
Egyéni (tagi) számlavezetés
Pénztárpartnereinknek naprakész információt kapnak a nyilvántartásokról. Az arra feljogosított személyek a nyilvántartási adatokat real time üzemmódban érik el. Az adatkapcsolatot/hozzáférést nemcsak a pénztárak, hanem saját egyéni számlájuk vonatkozásában maguknak a pénztártagoknak is biztosítjuk. Az önkéntes pénztári rendszer másfél évtizedes előélete következtében ma már számos helyzetben szükségessé válik, hogy a tag, vagy a pénztári ügyintéző naprakész adatokat kapjon a nyilvántartott adatokról. Az információk rendelkezésre állása illetve a hozzáférés biztosítása a pénztár-pénztártag kapcsolat minősége szempontjából elsődleges fontosságú.
Az egészségpénztár, vagy az önsegélyező pénztár üzletágban a pénztártag élő kapcsolatot tart fenn a pénztárral, hiszen akár naponta is szükségessé válhat, hogy a szolgáltatási igénye fedezetét képező megtakarítási számla egyenlegéről információval rendelkezzen. Nálunk ez az alapszolgáltatások részeként jelenik meg.
Munkáltatói folyószámla-vezetés
A pénztár-pénztártag kapcsolat vonatkozásában meghatározó szerep hárul a munkáltatóra/foglalkoztatóra is. Pénztári ügyfeleink munkáltatói ugyancsak információkra jogosultak saját pénztári kapcsolatuk vonatkozásában.
Informatikai eszközök bérbeadása
A Penzionet Kft finanszírozási lehetőséggel is áll ügyfelei rendelkezésére akár a jogszabályi előírásoknak való megfelelés, akár azon túli eszközigények biztosítása céljából.
WEB szolgáltatások
A pénztári jogszabályok több olyan elvárást is megfogalmaznak a pénztárakkal szemben, melyek teljesülésében ugyancsak rendelkezésre állunk. Ilyenek:
- Közzétételi kötelezettségek webes felülete biztosítása
- Honlap fejlesztés
- Honlap üzemeltetés